19,0540$% 0.13
20,5095€% -0.63
23,5029£% -0.37
1.211,44%-0,66
2.004,00%-0,20
524034฿%-2.1188
Tabi ki Su Akkuyu aslında 2 ismim var bide Çağlası vardır (gülüyor) 2 kardeşiz ailesine aşık bi kızım İstanbul doğumluyum. Bir tane kızım var köpeğim yani ismi Linda. Müzik aşığıyım şarkı söylemeyi dans etmeyi çok seviyorum.
Çok küçük yaşta mankenlik yapmaya başladım ailemin desteği ile sonrasında bi yarışma programına girdim kıyafet tarz yarışmasıydı güzel bi derece ile bitirdim o günden sonra profesyonel yapmaya başladım
Modellik, podyum mankenliği benim için aşk normal bir kız hiç bir zaman olmadım kabul ediyorum hep heran takmayı takıştırmayı giyinmeyi seven bi kız olsam da podyum da adete devleşiyordum çünkü işime aşık olduğum o işi aşkla yaptığım içindi .
Çok yeniydim o zaman ve küçüktüm Çağla Şikel ile defileye çıkmıştık ve ellerimi tutup bak kaçıncı defilem ve hala benimde ellerim soğuk heyecandan bu normal hatta bu heyecanını hiç kaybetme demişti onu unutmuyorum.
Fenerbahçeliyim
Komik , baştan aşağı mimik derler diğer söylediklerini söylersem kendimi övmüş olurum onlara sorun lütfen (gülüyor)
O kadar çok olumsuzluk yaşayan bir kızım ki yinede hayatımda ki pozitifliğimi kaybetmemem diyebilirim.
Hayır çünkü Türkiye şartlarında bu çok mümkün olmayan bir olay eski manken ve modellerimiz hariç lütfen bana sizler gerçek bir model söyleyin Türkiye de modelliği ile kim ünlü ki ?
Hayatımda olmazsa olmaz olan şey güvendir. Güven bende herşeyden önce gelir sevgiden bile güvenemediğim insanı hep yarım severim tamamlanmasına izin veremiyorum
Çok iyi
Maalesef şu sıralar pek dizi izlemiyorum.
“Güzelliğin portresi”
Sanırım uzun zaman da bu filmi unutamayacağım.
Serenay Sarıkayayı çok beğeniyorum.
Tom Ellis Aşığıyım.
Her tarz müzik dinlerim babam müzisyen ve ben müziğin içine doğdum vazgeçilmezimdir. Başta Sinan Akçıla bayılırım yazdığı şarkıları ruhumda hissediyorum. Yıldız Tilbeyi çok severim herkes gibi ve Göksel
Hayır öyle bi totemim yok
Boş zamanlarım da köpeğimle ilgilenirim ve bakım yaparım (gülüyor)
Aşka inanırım. Aşka çok büyük inanırım hemde
Hayır hayatımda biri yok bu kadar aşka inanan bir kadının hayatında biri neden yok demeyin aşka inanıyorum insanlara değil (gülüyor)
Ailemle vakit geçirmek.
Her hangi bir insanın yüzünü güldürmek
Aşırı merhametli
Sempatik
Seksi
Ben çok saçmadır ki ışık hastasıyım hemen açıklıyorum yani demem o ki gece olunca köprü ışığı yüksek manzaralarda ev ışıkları yılbaşı süslemeleri gibi gİbi o yüzden en çok yapmak istediği “ kuzey ışıklarını “görmek. Belki bir gün..
Vücudumu gören herkes sporla çok ilgili olduğunu zanneder aksi hiç sevmiyorum çok üşengeç bir kızım inşallah zamanla severim.
Ünlü Model Su Akkuyu Röportajı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.